Продукција

Продуцент
Пеце Талески
Оргинална идеја
Елеонора Венинова
Пеце Талески
Режисер на серијал
Игор Иванов
Режија на епизоди
Игор Иванов
Вардан Тозија
Елеонора Венинова
Даријан Пејовски
Сценарио
Елеонора Венинова
Сашо Кокаланов
Венко Андоновски
Димитар Банов

 

Улоги
Јелена Јелена Јованова
Ула Тијана Дапчевиќ
Коста Игор Ангелов
Тони Игор Стојчевски
Миле Владо Јовановски
Марио Васил Зафирчев
Инспектор Томе Горан Стојановски
Наим Адриан Азири
Директор на фотографија Наум Доксевски
Сценограф Снежана Поњавиќ Муча
Монтажа Сашко Потер Мицевски
Кастинг директор Билјана Драгичевиќ Пројковска
Музика Мите Димовски
Снимено и продуцирано во Тралала Студио Скопје
Костимограф Емилија  И. Атанасовска
Менаџер на продукција Илија Тирицовски
Координатор на продукција Ана Дескова
Асистент на продукција  Мартин Ќорвезироски
Асистент координатор на продукција Кристина Ризовска
Прв асистент на режија  Никола Мадиќ
Втор асистент на режија Лидија Мојсовска, Сергеј Ѓеоргиев
Секретар на режија Николина Неделковска
Кастинг на статисти Лидија Мојсовска, Маја Зафировска Плавевска
Сниматели Дарио Секуловски
Илија Жоговски
Александар Ристески
Кирил Шентевски
Атанас Велковски
Клапа Виктор Симов, Марјан Петковски
Фар мајстор Кире Милутиноски
Асистент на фар Тодор Бошковски
Гафер Виктор Лазаревски
Светло техничар Зоран Стојковиќ
Асистент на светло Иван Филиповски
Снимател на тон Симон Кипровски
Асистент снимател на тон Петар Димовски
Бумер Димитар Маневски
Сет дресер Михаил Панев
Реквизитер  Дејан Ѓошевски
Асистент реквизитер  Анастасија Величковска
Сценски мајстор Марјан Димчевски
Сценски работник Спасе Ѓорѓиевски
Реализација на сценографија Делукс Акватик
Шминка Ирена Сенокозлиоска
Фризура Костадин Спирковски
Гардеробер Ѓорѓи Деспотовски
Менаџер на постпродукција Илија Тирицовски
Координатор на постпродукција Шенол Мехмед
Асистенти на монтажа Шенол Мехмед
Колор корекција Зоотроп студио
Изработка на шпица Даниел Атанасовски
Дизајн на звук и микс Марко Наумовски
Монтажер на дијалог Крунислав  Цветковски
Монтажер на звучни ефекти Горјан Атанасов
Графички дизајн Јасмина А. Чашуле
Катерина Николовска
Анимација Симон Стојановски
Диме Ѓорѓиевски
Титлување Билјана Петревска Малинова
Јована Павловска
Координатор на проект Милан Танчески
Соработници на сценарио Зорица Велковска
Бистра Георгиева
Развој на концепти Елеонора Венинов, Зорица Велкoвска, Бистра Георгиева, Сашо Кокаланов, Венко Андоновски, Игор Иванов, Вардан Тозија, Пеце Талески
Финансиски менаџер  Гордана Ангеловска
Правен консултант Адвокатска канцеларија „Лошкови“
Систем администратор Зарко Ристов
Организација и логистика Јане Ивановски
Кетеринг Гостилница Ники
Крафт Сашко Ристоски, Димитар Блажевски
Обезбедување Валентин Христов
Благодарност до: Ленче Талеска, Елизабета Талеска, Тони Ангеловски, Тоде Фидановски, Дејан Кошутиќ, Гордана Ангеловска, Сашко Потер Мицевски, Зорица Велковска, Ана Дескова, Билјана Петревска Малинова, Шенол Мехмед, Љубин и Лиљана Нечовска, Славе Стојановски, Ратка Тирицовска, Александра Младеновска Костиќ
Посебна благодарност до: Илина, Калина, Борка и Клеш